Pentru curatenia de primavara !

A venit primavara !! Va propunem o oferta pe masura !




1. Solutie nanotehnologica profesionala pentru curatat si restaurat suprafete de ciment, piatra, zidarie si tencuieli.
PRET: 1 Litru: 109 RON,  4 Litri:  305 RON




2.  Solutie nanotehnologica profesionala care curata si indeparteaza resturile de vopsea, adeziv de pe suprafetele de ciment, piatra, zidarie si tencuieli, gresie si faianta. Se poate folosi si pentru curatarea petelor de pe suprafete portelanate. 
PRET: 1 Litru :  117,38 RON,  4 Litri:  327 RON


3. Solutie nanotehnologica profesionala care curata si indeparteaza petele si depunerile greu de curatat de pe suprafetele fine de granit, marmura, gresie si faianta. Indeparteaza petele de cafea, vin si nu afecteaza luciul suprafetelor. Se aplica prin pulverizare, doar pe pata !
PRET: 1 Litru : 167 RON



4. Tratament pentru protectia si impermeabilizare a suprafetelor poroase din ciment, piatra, zidarie si tencuieli. Suprafetele astfel tratate sunt mult mai rezistente la  radiatiile UV, ceea ce elimina efectul de ingalbenire in timp. Se aplica prin pulverizare, in doua straturi.
PRET: 1 Litru :  94,8 RON,    4 Litri: 285 RON


5. Tratament nanotehnologic activ pentru protectia impotriva patarii suprafetelor de marmura, granit si portelan. Produsul creeaza o bariera incolora si impermeabila prin sigilarea celor mai fini pori, oferind un scut impermeabil continuu.
PRET: 1 Litru :  158 RON,    4 Litri:   422,4 RON

6. Tratament nanotehnologic pentru protectia impotriva petelor de ulei, grasimilor si apei pentru suprafete de marmura, granit, piatra si ciment. Protectia continua si formula rezistenta face din acest produs solutia ideala pentru protejarea gresiei si a faiantei, a blaturilor de bucatarie si a zonelor de trafic intens.
PRET: 1 Litru :  225 RON,  4 Litri:  707 RON

7. Tratament nanotehnologic ce protejeaza si impermeabilizeaza suprafetele absorbante din lemn si compozite. Produsul protejeaza suprafetele, lasandu-le sa respire si nemodificandu-le aspectul, fiind total incolor. Poate fi aplicat atat inainte de finisarea suprafetelor cat si dupa grunduirea acestora.
PRET: 1 Litru :  154 RON,  4 Litri:  549,73 RON


8. SOLUTIE PENTRU CURATARE SI PROTECTIE IMPOTRIVA APARITIEI MUCEGAIULUI SI A CIUPERCILOR - Solutie nanotehnologica profesionala care curata si indeparteaza mucegaiul, microorganismele, bacteriile si impiedica aparitia acestora. Curata spori de ciuperci. Aplicabil pentru interior sau exterior. Ideal pentru pereti, tencuieli, pietre, gresie, fantani arteziene, si in jurul piscinelor. Disponibil in ambalaje de 0.75L, 4L
PRET: 0.75L :  99,38 lei   4L : 281,15 lei
Se poate dilua 1:10  Putere de acoperire per Litru :  8-10mp Nediluat

9.-Aditiv nanotehnologic  ce face orice vopsea acrilica  pe baza de apa, impermeabila si termoizolanta. Prin blocarea tranferului termic si prin impermeabilizarea suprafetelor ajuta la conservarea energiei. Protejeaza impotriva mucegaiului, mareste durata de viata a vopselei, mareste volumul vopselei cu 60%. 
Disponibil pentru amestecuri de vopsele de 5L, 10L
PRET: Pentru 10L  de vopsea: 93.30 EUR   // Putere de acoperire per Litru :  8-10mp/Strat


10. Aditiv nanotehnologic pe baza de apa, fara latex, pentru mortarurile pe baza de ciment si ipos, care mareste aderenta pe suprafetele de aplicare. Imbunatateste elasticitatea si reduce craparea, contractarea si formarea crapaturilor careabsorb apa. Se foloseste ca si amorsa pentru imbunatatirea aderentei pe suprafete, dar si pentru mix in tencuieli. SurfaMix C imbunatateste lucrabilitatea si mareste timpul de lucru al amestecului. Disponibil in ambalaje de 4L si 30*L.

PRET:  4 Litri:  58,30 EUR // Consum :  5%-10% din cantitate ciment ( greutatea cimentului, nu a amestecului !! )