Recomandari pentru luna octombrie !


1. PACHET curatare + protejare monumente ciment, mozaic (COD: CIMENT1006)

                  PRET pachet: 180 lei                            Economisiti: 43 lei

Contine un litru "DeSalin C" - Solutie nanotehnologica profesionala pentru curatat si restaurat suprafete de ciment, piatra, zidarie si tencuieli.

si un litru "SurfaPore C" - Tratament pentru protectia si impermeabilizare a suprafetelor poroase din ciment, piatra, zidarie si tencuieli. Suprafetele astfel tratate sunt mult mai rezistente la  radiatiile UV, ceea ce elimina efectul de ingalbenire in timp. Se aplica prin pulverizare, in doua straturi.


                 
      


2. PACHET curatare + protejare marmura, granit (COD: MARMURA1006)

              PRET pachet: 225,47 lei                     Economisiti: 41,53 lei


Contine un litru "DeSalin C" - Solutie nanotehnologica profesionala pentru curatat si restaurat suprafete de marmura, granit, ciment, piatra, zidarie si tencuieli.

 si un litru "SurfaPore T" - Tratament nanotehnologic activ pentru protectia impotriva patarii suprafetelor de marmura, granit si portelan. Produsul creeaza o bariera incolora si impermeabila prin sigilarea celor mai fini pori, oferind un scut impermeabil continuu.




3. Pachet "IMPERMEABILIZARE LEMN" 

                PRET: 479,53 lei                                    Economisiti: 70,2 lei

Contine 4 litri "SurfaPore W" - Tratament nanotehnologic ce protejeaza si impermeabilizeaza suprafetele absorbante din lemn si compozite. Produsul protejeaza suprafetele, lasandu-le sa respire si nemodificandu-le aspectul, fiind total incolor. Poate fi aplicat atat inainte de finisarea suprafetelor cat si dupa grunduirea acestora.
PRET 4 Litri:  479,53 lei in loc de 549,73 lei


Disponibil un singur pachet in aceasta promotie